Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Üzletünk

A CsiniBaby Biosziget egy olyan üzlet, ahol a bio, reform, vegán, mindenmentes termékek, étrendkiegészítők, valamint kiváló gyógyteák éppúgy megtalálhatóak, mint a szebbnél szebb gyerekruhák, illetve az új olasz női ruhák és kiegészítők egyaránt.

S, hogy illenek össze az ennyire különböző termékek egy üzletben?

Elárulom: kiválóan. Magunk sem gondoltuk volna, de az üzletünk egyik része tökéletesen kiegészíti a másikat.      

CsiniBaby üzletként indultunk 2021-ben, majd, jött egy váratlan, de annál csábítóbb lehetőség tavasszal, hogy ez év júniusától bővüljünk Öko-Bio Drogériává. Nem gondolkoztunk sokat, minden félelmünk ellenére belevágtunk úgy, hogy tudtuk, a ruhákat nem szeretnénk elengedni az üzletből, de a bio-részt is szerettük volna továbbvinni. Sokat ötleteltünk, hogyan lehetne a két teljesen különböző irányzatot egyesíteni olyan módon, hogy ne veszítsünk vásárlókat egyik üzletágból sem.

Így született meg egy kora nyári borozós estén a CsiniBaby Biosziget név, majd jött hozzá a mottónk is: kívül-belül megszépítünk.

Külsőleg a ruhakollekciónkkal tudunk segíteni a ragyogó megjelenésedben, belsőleg pedig a Gödön verhetetlen kínálatú gyógynövényteáinkkal, egészséges, vegán, mindenmentes ételeinkkel, illetve minőségi étrendkiegészítőinkkel állunk renelkezésetekre.

Mert a külső szépség, a belső harmóniával érvényesül igazán, mi is így gondolkozunk erről.

És hogy működik együtt a ruhaüzlet a biorészleggel? Úgy fogalmaznék, hogy megérkezett a fűszer. Tudtuk, hogy hiányzik valami a teljességhez ruhaboltunkból. Tudtuk, hogy kell még valami, amivel kiegészülünk. Majd azt vettük észre, hogy lett egy "Bioszigetünk" teljesen váratlanul, amivel megérkezett a "fűszer" boltunkba. Jobban mondva mi érkeztünk meg a Herbatárba.

Nem is gondoltuk volna, hogy a két vonal ennyire kiegészíti egymást, hogy a ruhákat éppannyira fogjátok szeretni, mint az egykori herbatár termékeinket. Éppolyan élvezettel válogattok az üzlet ruharészlegéből, mint pl. a vitaminok közül.

Az egyik nem zárja ki a másikat, sőt, ellenkezőleg, örömmel látjuk, hogy mennyire szerettek velünk öltözködni, egyben az egészségetekre is nagy hangsúlyt fektettek.

Egyben biztos vagyok, a CsiniBaby Bioszigetet Te is megjegyzed magadnak, ha egyszer betérsz hozzánk. :) Tégy úgy! Várunk szeretettel! 

Göd, Duna út 6.