Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kiegészítők

Kiegészítők


A tökéletes külső megjelenés nemcsak felsőrész, nadrág és cipőből áll: outfitünket teljessé tehetjük hozzá illő kiegészítőkkel!

A CsiniBaby Bioszigetben megtalálhatod az outfitedhez illő trendy kiegészítőket, legyen szó övről, táskáról, pénztárcáról, kalapról, vagy akár egy bájos ékszerről. Ezekkel együtt biztosan teljessé teheted megjelenésed, nem lesz kérdéses a tökéletes külső.

 

Táskák 

Sok nő számára kedvenc "ruhadarab" a táska, hiszen a táska is öltöztet, nem csak kiegészít. Mindegy, hogy válltáska vagy kézitáska, nálunk is megtalálhatod, amire éppen szükséged lehet. Kisebb modellek, mint egy retikül, különösen alkalmas egy elegáns vacsorához vagy színházlátogatáshoz, hiszen elég helyet biztosítanak mindenféle apróságnak és ruhatárba is könnyen beadhatók.

A nagyobb táskákkal pedig megkoronázhatod outfited. Egy színesebb, mintásabb modellel egyszerűen lezser nyári vagy őszi outfittet varázsolhatsz. A visszafogottabb, egyszínű, letisztult modellekkel pedig téli megjelenésed teheted tökéletesen stílusossá .

Övek 

Egy különleges női öv nem feltűnő kiegészítő, mégis feldobja a külsőd, és kiemeli az alakodat. Egy csinos öv keretet ad és kihangsúlyozza öltözéked, pont olyan, mint hab a tortán, nem nélkülözhetetlen, de vele lesz tökéletes a külső megjelenésed. A CsiniBaby Bioszigetben igazán minőségi, 100% "handmade" bőrövek közül válogathatsz mindenféle színben, fazonban, méretben és mintában egyaránt. Ezek az övek egyedi készítésűek, biztosan nem jönnek Veled szemben az utcán! Gyere és öntsük keretbe stílusod egy igazán egyedi bőrövve!

Gyere be a CsiniBaby Bioszigetbe és találjuk meg együtt a stílusod, legyen szó ruhákról, vagy kiegészítőkről egyaránt.